Aerobed - De uitblinker in comfort, gemak en stijl!

Aerobed biedt u en uw gasten slaapcomfort in een handomdraai. Stop de stekker in het stopcontact en de krachtige pomp blaast binnen 60 seconden het Aerobed vol.

Aerobed houdt gegarandeerd de gehele nacht de juiste stabiliteit en dat geeft zowel u als uw gasten optimale ontspanning. Aerobed biedt comfort, kwaliteit en gemak. In het brede assortiment van Aerobed zit altijd een bed dat past bij uw levensstijl én bij uw budget.

AerobedAerobed biedt u en uw gasten slaapcomfort in een handomdraai. Stop de stekker in het stopcontact en de krachtige pomp blaast binnen 60 seconden het Aerobed vol.

Aerobed houdt gegarandeerd de gehele nacht de juiste stabiliteit en dat geeft zowel u als uw gasten optimale ontspanning. Aerobed biedt comfort, kwaliteit en gemak. In het brede assortiment van Aerobed zit altijd een bed dat past bij uw levensstijl én bij uw budget.

Uit welk materiaal is het Aerobed ® vervaardigd?
Aerobed is vervaardigd uit perforatieresistent, 16 gauge dik PVC (onder- en zijkanten) en een bovenzijde van 22 gauge dik velours voor meer comfort en duurzaamheid. Het is anti-allergisch en makkelijk te reinigen.

Wat is de draagkracht van het Aerobed ® ?
Single en Double 295 Kg, King 340 Kg
Voor de Raised: Single en Double 204 Kg, King 272 Kg.

Moet ik de stekker van het Aerobed ® in het stopcontact laten zitten?Aerobed
Nee. Wanneer het Aerobed eenmaal opgepompt en op de gewenste hardheid ingesteld is, kan de stekker uit het stopcontact genomen worden.

Hoe werkt de pomp van het Aerobed ®?
De stekker van de motor van het Aerobed kan in elk 220-240V stopcontact gestopt worden. Zorg er nu voor dat het ventiel aan het voeteneinde van het bed geheel gesloten is. Druk op de knop en houd deze ingedrukt. Het Aerobed zal automatisch opgepompt worden.

Kan mijn Aerobed ® zichzelf te hard opblazen?
Nee. Wanneer het Aerobed eenmaal met lucht gevuld is zal overmatige lucht automatisch afgevoerd worden. Uw Aerobed product kan niet te hard opgeblazen worden.

Kan ik mijn Aerobed ® in het buitenland gebruiken?
Ja - zolang u de juiste adapter heeft en dezelfde spanning gebruikt wordt. Indien u dit bed echter met een transformator gebruikt (bijv. in de V.S.)
zal dit de garantie doen vervallen.

Wat houdt de garantie in?
Het Aerobed en de pomp zijn voor 2 jaar vanaf de aankoopdatum volledig gegarandeerd tegen defecten in materialen en vakmanschap, op voorwaarde dat deze volgens de bijgeleverde instructies behandeld zijn.

Kan het Aerobed ® lek raken?
Om perforatie te kunnen weerstaan is het Aerobed vervaardigd uit een dikker materiaal dan andere luchtbedden. In het onwaarschijnlijke geval dat uw bed geperforeerd raakt hebben we voor het gemak een reparatiesetje bijgevoegd.