Fiamma TURBO-VENT

Fiamma TURBO-VENT

Meer afbeeldingen

Fiamma TURBO-VENT

Normale prijs: € 214,00

Aanbieding € 169 ,00

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

* Verplichte velden

Normale prijs: € 214,00

Aanbieding € 169 ,00

Beschrijving

Details

Het dakluik met uitstekende prestaties

Het Fiamma assortiment 40 cm dakluiken bieden een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Aerodynamisch dankzij zijn elegant vormgegeven dakkap waardoor een spoiler niet meer nodig is.
Het dakluik is getest met hoge snelheid waaruit bleek dat het geluid en vibraties enorm gereduceerd zijn. Dankzij de nieuwe dakkap en het exclusieve en gepatenteerde rubberen dichting is het binnendringen van water niet mogelijk. ABE-gekeurd.
Gemaakt van hoge kwaliteit en UV-bestendig materiaal. Uitwisselbaar met oudere Fiamma dakluiken 40 x 40 cm en met dakluiken van 36 x 36 cm tot 42 x 42 cm dankzij het verbeterde frame.
Voorzien van permanentie luchtroosters en muggengaas.

De Turbo-Vent en Turbo-Vent Premium zijn gemotoriseerde modellen en zijn voorzien van een grote ventilator met 10 bladen en variabel in te stellen 12 volt motor. Het vervangt en ververst de lucht in uw voertuig binnen enkele seconden. Het elektrische circuit zorgt voor een snelle en probleemloze omschakeling van draairichting. Het transparante rooster zorgt voor een maximale luchtcirculatie en filtert het licht.

Verkrijgbaar in:
Wit : 03623F01-
Crystal : 03623F01B

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer TURBO-VENT
Reviews