Gently Impregnation

Gently Impregnation

Normale prijs: € 9,95

Aanbieding € 8 ,95

  • Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd  
Beschrijving

Details

Gently Impregnation
Impregneert en beschermt

De meeste nieuwen tenten worden geïmpregneerd bij de productie. Maar, door het gebruik wordt deze beschermlaag steeds iets dunner. Met als gevolg dat je tent kan gaan lekken.
De oplossing: Gently Impregnation! Een impregneerspray die allerlei soorten textiel, leer en suède waterafstotend maakt. Beschermt ook tegen vuilaanhechting, is kleurloos en lucht doorlatend. Gently Impregnation kan zowel op een droge als een vochtige ondergrond worden aangebracht.


Hoe te gebruiken
Verwijder eerst stof en vuil van het oppervlak en plak doorzichtige delen (zoals tentvensters) af. Schud de spuitbus goed en spray het oppervlak gelijkmatig in, op een afstand van ongeveer 25 cm. Laat het enkele seconden drogen en het doek is weer waterafstotend en beschermd.

Advies & tips
- De inhoud van de spuitbus (400ml) is voldoende voor ongeveer 5 m².
- Je kunt meerdere dunne lagen aanbrengen met daartussen 5-10 minuten droogtijd. Het is slim op in ieder geval op randen en naden een aantal lagen aan te brengen voor extra bescherming.
- Gently Impregnation is niet alleen geschikt voor tenten, maar ook voor de luifel, schoenen, (regen)kleding, skipakken, fietstassen, rugzakken, bekleding en (tuin)meubelen.
Inhoud: 500 ml 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 10737
Reviews