Gently Leak Detector

Gently Leak Detector

Normale prijs: € 7,95

Aanbieding € 6 ,50

  • Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd  
Beschrijving

Details

Gently Leak Detector
Spoort gaslekkages op

Gently Leak Detector is een onbrandbare spray voor het opsporen van gaslekkages in leidingen, koppelingen, kranen, ventielen en las- en soldeerverbindingen. Geschikt voor leidingen van gas(flessen), tanks, koel- en airconditioningsystemen, verwarmingsapparatuur en pers- en luchtdrukinstallaties. Voor alle (brandbare) gassoorten, ook zuurstof en freon.


Hoe te gebruiken
Schud de spuitbus voor gebruik. Zorg ervoor dat het te controleren systeem onder druk staat en spray de leiding in op 30-50 cm afstand. Zie je bellen ontstaan? Op die plaats zit de lekkage. Bij kleinere lekkages kan dit even duren.

Advies & tips
- Gently Leak Detector is niet alleen handig om een gaslek op te sporen. Ook als je een lekke band hebt, spuit je Gently Leak Detector gewoon op de band. Op de plek waar de bellen ontstaan, zit het gaatje.
- Heb je een nieuwe gasbarbecue gekocht? Test dan voor het eerste gebruik grondig of gasslangen en de gasdrukregelaar niet lekken. Dit is heel gemakkelijk: Sluit de gasbarbecue aan op een gasfles en draai de kraan open. Spuit dan Gently Leak Detector op de gasslangen en de gasdrukregelaar. Ontstaan er bellen op het oppervlak? Dan zit er een lek op die plaats.
Inhoud: 300 ml

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 10736
Reviews