Tenten van Nomad: kwaliteit en comfort

Ben je op zoek naar een prettig onderkomen voor een actieve of ontspannen vakantie? Nomad tenten staan garant voor hun kwaliteit en comfort. De tenten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale leefruimte.

Ruim assortiment tenten
In het assortiment van Nomad vind je ruime tunneltenten voor de hele familie. In deze tenten kun je staan en er is volop plek om je spullen op te bergen. Een uitstekende keuze voor langere vakanties of meerdaagse kampeertips. Trek je er graag op uit met de motor, fiets of kano? Dan zijn er de compacte lichtgewicht tenten. Ideaal om mee te nemen op jouw avontuurlijke trip! Je kunt de tenten uitbreiden met een voortent of tarp.

Slaapzakken en –matten voor elke situatie
Nomad biedt je een ruim assortiment slaapzakken tegen een redelijke prijs. Zo zijn er de warmte efficiënte slaapzakken die je zelfs in een zeer koud klimaat lekker warm houden. Of de donzen slaapzakken en lichtgewicht en compacte slaapzakken, ideaal voor vakanties waarbij een klein pakformaat en weinig gewicht van groot belang zijn. Ga je bij vrienden logeren of met de auto op vakantie, dan kies je natuurlijk voor een allround slaapzak voor jezelf en eventueel je kinderen waarin je genoeg ruimte hebt om je heerlijk uit te rekken. En je slaapt helemaal lekker als je ook nog eens ligt op een tweepersoons slaapmat!