Truma S-5004 verlichtingsset 3

Onze prijs € 237,50 Adviesprijs € 245,00
ca 1-3 werkdagen

Heeft u een S 5004 kachel in uw camper of caravan? Profiteer dan nog meer van uw verwarming en breidt hem uit met een verlichtingsset. Ideaal wanneer u uw kachel ’s nachts wilt bedienen!

Verlichtingsset voor Truma kachels

Met deze verlichtingsset kunt u verlichting toevoegen aan de bedieningsknoppen van uw Truma 5004. Het kan achteraf nog in de kachel ingebouwd worden en de installatie is eenvoudig en snel uitgevoerd. Wanneer de verlichting geïnstalleerd is springt deze door middel van een contactsensor aan. Zo kunt u ’s nachts de verwarming bedienen zonder de felle verlichting van de caravan of camper aan te doen. De verlichting is voorzien van een geïntegreerde timerfunctie waardoor het licht na 20 seconden vanzelf weer uit gaat. De set bestaat uit 1 verlicht en verchroomd gasbedieningspaneel, 2 verlichte en verchroomde ventilatorbedieningspanelen en 1 sensorprintplaat.

Belangrijkste kenmerken

Voegt verlichting toe aan uw kachel
Geschikt voor de Truma S 5004
Contactsensor
Geïntegreerde timerfunctie

De Truma S 5004

Met de Truma S 5004 heeft u het altijd behaaglijk warm in uw camper of caravan. Deze verwarming maakt het mogelijk om tijdens het rijden stroomloos te verwarmen. Het is een zeer betrouwbare kachel met een groot vermogen. Hij heeft twee branders en twee warmtewisselaars, waardoor hij uw voertuig het hele jaar op een aangename temperatuur houdt. U stelt de temperatuur en ventilatorsnelheid gemakkelijk in met de praktische draaiknoppen. Ideaal aan deze kachel is dat hij zeer snel verwarmt dankzij de ingebouwde booster-functie. Daarnaast zorgt de verwarming er ook nog eens voor dat de lucht in uw voertuig ontvochtigd wordt. Deze kachel is dan ook onmisbaar voor een comfortabele vakantie!

Met deze verlichtingsset hoeft u ’s nachts niet meer het licht aan te doen wanneer u uw kachel wilt bedienen. Een handigheidje waarmee uw verblijf in uw camper of caravan nog comfortabeler wordt.

Merk Truma
Model S-Kachels
EAN code 4052816005218
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 30470-03
Gewicht (kg) 0,1

Meer informatie

Art.nr. 5303020
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Truma S-5004 verlichtingsset 3