TRUMA SOLARSET 100

Onze prijs € 726,70 Adviesprijs € 855,00
Vraag naar de levertijd is een speciale bestelling!

De Truma SolarSets staan voor ideaal op elkaar afgestemde kwaliteitsonderdelen, die u aan de hand van monokristal-lijn solarcellen een betrouwbaar en maximaal rendement per oppervlak garanderen.
U kunt daarbij uit vier verschillende prestatieklassen kiezen waardoor u voor iedere toepassing de geschikte SolarSet vindt.
Om ervoor te zorgen, dat de Truma SolarSets ook in ongunstige weersomstandigheden veilig op het voertuig blijven, hebben wij het dakbevestigingssysteem volgens de strengste testnormen ontwikkeld.
Dankzij het intelligente en montagevriendelijke ontwerp installeert u het systeem in een oogwenk en kunt u snel van uw nieuwe vrijheid genieten. Voordelen: Maximaal oppervlakterendement Uiterst efficiënte monokristallijne solarcellen Maximale energieopbrengst per oppervlak Minimale ruimte voor de dakbevestiging bij optimaal benutten van het dakoppervlak Flexible keuzemogelijkheid Voor iedere toepassing de juiste SolarSet Veilige dakbevestiging Weerbestendig, stevig dakbevestigingssysteem Bescherming tegen beschadiging door vreemde voorwerpen (bijv. takken) onder de module door in rijrichting geplaatste spoiler Optimale beschikbaarheid van de accu Op de behoefte afgestemd laden door instelbare laadstroomverdeling Lange levensduur door temperatuurgevoerd laden Veilige en nette bekabeling Bescherming tegen vochtophoping op het dak door speciale kabelbevestiging op het moduleframe (EdgeClip)
Geen losse kabel op het dak Optimaal rendement ook tijdens het rijden
Optimale afkoeling van de module door geperfectioneerde spoiler

Breedte: 53,5 cm
Hoogte: 7 cm
Keurmerk: Tuv
Kleur: Blauw
Lengte: 126,3 cm
Merk: Truma
Netto gewicht: 8,8 kg
Primaire basis : Kleur Blauw
Uitgangspanning: 22,5 dc
Uitgangsvermogen: 100 W
EAN     : 4052816020341
Fabr nr : 74110-01 

Let op! Speciale bestelling kan niet meer geannuleerd en geretourneerd worden.                                                  Meer informatie

Art.nr. 4421740
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TRUMA SOLARSET 100