Travellife Humid-ex vochtvreter navulling 1kg 2 stuks

Onze prijs € 6,50 Adviesprijs € 7,50
Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd

Is de granulaatkristalvulling van jouw Travellife vochtvreter verzadigd en toe aan vervanging? Gebruik dan de Travellife Humidex vochtvreter navulling. Zo breng je de luchtvochtigheid omlaag en voorkom je muffe geuren en schimmelvorming.

Ultra absorberende granulaatkristallen

De Travellife Humidex vochtvreter navulling bestaat uit twee stuks granulaatkristalvulling van 1 kg. Zo vul je de Travellife vochtvreter eenvoudig twee keer opnieuw bij. Let op! Giet eerst het water uit de waterbak vóór je de vochtvanger navult. Navullen doe je eenvoudig door het rooster te verwijderen en het mandje te vullen met de granulaatkristallen. Plaats vervolgens het rooster er weer bovenop en de ontvochtiger is klaar voor gebruik! De vochtvreter werkt zonder elektriciteit, waardoor hij compleet geluidloos werkt.

Belangrijkste voordelen

Twee stuks granulaatkristalvulling van 1 kg
Geschikt voor Travellife Humidex vochtvreters
Voorkomt muffe geuren en schimmelvorming
Verlaagt de luchtvochtigheid
Ontvochtiging van ruimtes tot 60 m3

Geschikt voor Travellife Humidex vochtvreters

De Travellife Humidex vochtvreter kan ruimtes ontvochtigen tot 60 m3. Dat maakt hem ideaal voor afgesloten ruimtes met weinig ventilatie, waaronder campers, caravans en boten. De vochtvreter verlaagt de luchtvochtigheid en voorkomt zo muffe geuren. Het product zelf is compleet geurloos. Deze vochtvanger is gevuld met ultra absorberende granulaatkristallen. Vocht in de lucht bindt zich aan deze granulaatkristallen, waardoor het uit de lucht gehaald wordt. Dit druppelt vervolgens in de handige opvangbak. Leeg de opvangbak eenvoudig met behulp van de schenktuit. De muffe geur verdwijnt en schimmelvorming wordt voorkomen.

Wil je jouw Travellife vochtvreter navullen? Dat kan met de Travellife Humidex vochtvreter navulling, bestaande uit twee stuks granulaatkristalvulling van 1 kg. Verlaag de luchtvochtigheid in jouw camper, caravan of boot en voorkom muffe geuren en schimmelvorming.

Meer informatie

Art.nr. 1503320
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Travellife Humid-ex vochtvreter navulling 1kg 2 stuks