Truma lamelrooster LA bruin

Onze prijs € 6,65
Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd

Met het lamelrooster maakt u de installatie van uw Truma-verwarming compleet. Via het rooster worden de slangen van de installatie met elkaar verbonden. Ook kan de warme lucht via het rooster het voertuig ingeblazen worden.

Lamelrooster voor Truma verwarmingsinstallatie

Ringverwarming zorgt ervoor dat de warme lucht vanuit uw kachel verdeeld wordt over alle hoeken van de caravan. In deze plekken kan zich anders vocht gaan ophopen. Het Truma lamelrooster LA is in combinatie met een Truma eindrooster onderdeel van dit systeem. De warme lucht die vanaf de verwarming door de slang geleid wordt, wordt via de lamellen uw voertuig in geblazen. Door de lamellen te draaien kunt u handmatig de luchtstroom aanpassen. Dit rooster is uitgevoerd in de kleur bruin, waarmee hij in veel campers en caravans mooi opgaat in het interieur. Is deze kleur niet geschikt voor uw inrichting? Dan zijn er ook lamelroosters in andere kleuren beschikbaar. Het rooster heeft een diameter van 7,5 cm en een hoogte van 3 cm.

Belangrijkste kenmerken

Kleur: bruin
Diameter: 7,5 cm
Hoogte: 3 cm
Met ringverwarming profiteert u overal in uw camper of caravan van een gelijkmatige temperatuur. Zo geniet u in alle seizoenen van een comfortabele kampeervakantie.

Merk Truma
EAN code 8712757347223
Primaire kleur Bruin
Extern artikelnummer 40721-03
Hoogte (cm) 3
Gewicht (kg) 0,1

Meer informatie

Art.nr. 5324709
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Truma lamelrooster LA bruin