Hoe kan ik mijn bestelling betalen? (Betaalmogelijkheden)

Bestellingen die je in onze webshop plaatst, leveren wij nadat je bestelling volledig betaald is. Tijdens de bestelprocedure kom je automatisch terecht bij het onderdeel betalen. Hier kun je de door jou gewenste betaalmethode selecteren. De betaalprocedure loopt via onze betaalpartner Multisafepay.

iDEAL
Betalen via iDEAL is mogelijk als je over een Nederlands bankrekeningnummer beschikt. Bij deze methode handel je tijdens de bestelprocedure de betaling direct af bij jouw eigen bank. Je rekent snel en simpel af in jouw eigen veilige vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Maak je gebruik van telebankieren, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Betalen met Ideal brengt bij Kampeerdump geen extra kosten met zich mee.

Creditcard
Je kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betaalprocedure loopt via een beveiligde SSL-procedure. Indien jouw Mastercard of Visacard 3D-secure is, is je betaling extra veilig. 3D-secure is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met een creditcard betaalt. Voor betalen met een creditcard brengen wij geen kosten in rekening.

Paypal
Een PayPal-rekening is een soort extra bankrekening naast je 'normale' bankrekening. Bij Paypal heeft jouw bankrekening geen nummer, maar de rekening wordt gekoppeld aan jouw e-mailadres. Je kunt via Paypal op een veilige wijze aankopen doen, zonder dat je een creditcard moet hebben (of bij de hand moet hebben). Je stort geld op je Paypal-rekening en vanaf die rekening kun je je online aankopen betalen. Voor betalen met Paypal brengen wij 2% kosten in rekening.

Bankoverschrijving
Wil je graag betalen met een overschrijving. Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een mail met de betaalgegevens, het factuurbedrag en een ordernummer. Als je het ordernummer invult, dan wordt de betaling automatisch aan jouw bestelling gekoppeld. Let op: de verwerking van een bankoverschrijving duurt een aantal werkdagen. Nadat wij jouw betaling verwerkt hebben, ontvang je van ons een betaalbevestiging en daarna gaat de levertermijn in. Voor betalen via een overschrijving berekenen wij geen kosten.

Bancontact / Mister Cash 
Betalen via Bancontact is mogelijk als je over een Belgische bankrekeningnummer beschikt. Bij deze methode handel je tijdens de bestelprocedure de betaling direct af bij jouw eigen bank. Je rekent snel en simpel af in jouw eigen veilige vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor betalen met Bancontact brengen wij 1,5% kosten in rekening.

Sofort 
Betalen via Sofort is mogelijk als betaalmiddel. Bij deze methode handel je tijdens de bestelprocedure de betaling direct af bij jouw eigen bank. Je rekent snel en simpel af in jouw eigen veilige vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor betalen met Sofort brengen wij 1,5% kosten in rekening.

Giropay
Betalen via Giropay is mogelijk als betaalmiddel. Bij deze methode handel je tijdens de bestelprocedure de betaling direct af bij jouw eigen bank. Je rekent snel en simpel af in jouw eigen veilige vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor betalen met Giropay brengen wij 1,5% kosten in rekening.